Zakazivanje termina: 051 491-481

Ostale usluge

Ljepotakroz svaku našu uslugu

Želite oči staviti u prvi plan? Želite dramatični pogled, gušće trepavice, izaženije obrve? Želite izgledati svježe i kad se ne signete našminkati? Može! A može i profesionalna šminka za posebne prilike ili kad se jednostavno želite osjećati posebno lijepo, za samu sebe.

  • EKSTENZIJE TREPAVICA METODE: VOLUMENSKE I SVILENE
  • LASH LIFT
  • BROW LIFT
  • FARBANJE OBRVA
  • FARBANJE TREPAVICA
  • PROFESIONALNO ŠMINKANJE

   

  Cjenovnik

 

 

Njegujmo prirodnu ljepotu

Imate li duge trepavice ali su spuštene ili previše svijetle?

Dozvolite da vam pokažemo da mogu izgledati fantastično čak i bez maskare!

LASH LIFT – omiljeni tretman mnogih naših klijentica koje ne vole drastične promjene, ali žele uvijene, istaknute i tamnije trepavice, koje samim tim izgledaju gušće.

Rezutat traje do 4 sedmice, a sa njim i vaše zadovoljstvo.

 

vašiutisci i iskustva

Prvi utisak nakon ulaska u Vaš salon je čistoća na zavidnom nivou. Veoma profesionalno i ljubazno osoblje. Konkretno,ja sam radila nadogradnju trepavica. U toku rada sam skoro dva puta zaspala,jer devojka koja je radila ima neznu i preciznu ruku da ništa nisam osetila,ambijent opuštajući. A trepavice kao sa reklame. Prezadovoljna sami i svakako imate moju preporuku!
– Ivana –

Bila sam u toliko salona ali takvu profesionalnost pozitivnost prijatnost nigdje nisam vidjela! Svaka cast , svaki put sa zadovoljstvom dolazim u vas salon! Na svakom vasem radniku se vidi zadovoljstvo i svi su profesionalni do kraja pa cak i nove mlade djevojke koje su od skoro u salonu! To je po mom misljenju zasluga onog ko vodi taj salon! Ana svaka cast !
Najbolji ste !
– Olja Nenadić –

Kod Vas sam do sada radila higijenski tretman i korekciju obrva koncem. Jako sam zadovoljna uslugom, a ono sto bih ipak najvise pohvalila i sto je meni najbitnije jeste visok stepen higijene. Svemu i nekako mogu progledati kroz prste, ali manjku higijene prostora i rekvizita nikako. Zbog toga cete uvijek i biti moj izbor.
– Maja Stijaković –

O vama i vašem radu imam samo lijepe riječi. Prvog dana kad sam ušla u vaš salon ostala sam bez teksta. Savršena usluga, ambijent, stručnost na nivou. Poštovanje zakazanog vremena i slušanje želja mušterija. Svi zaposleni su preljubazni, i svaki put izađem prezadovoljna i sa osmjehom! Sve preporuke
– Milica Danilovic –

Rekli ste o nama

Napravi pauzuNe zaboravi da brineš o sebi

o licu, o tijelu, o noktima...

zakaži termin aktivni popusti