Zakazivanje termina: 051 491-481

Depilacije

Njegadepilacije tijela

Uklanjanje dlačica sa tijela je odavno prevazišlo estetiku i postalo svakodnevno održavanje lične higijene. Ipak, nema
potrebe da se zamarate britvicama, pincetama i raznim uređajima koji ne rade posao, jer mi ćemo to lakše, bezbolnije i efikasnije.

  • TOPLI VOSAK
  • HLADNI VOSAK
  • KONAC
  • PINCETA

   

  CJENOVNIK

 

 

Konac uklanja i najsitnije dlake

Za razliku od čupanja obrva pincetom, koncem povlačimo sve dlačice odjednom.

Sitne dlačice neće umaći jer konac može uhvatiti i dlačice duge tek 1 milimetar.

Ova metoda je najpreciznija od svih metoda uklanjanja dlačica – a dodatna prednost je što se ovom metodom dobija potpuno savršen luk.

Rezultati traju i do 20 dana.

Proces uklanjanja dlačica traje mnogo kraće od svih ostalih metoda koje ste isprobale.

Zašto je uvijek bolje birati vosak umjesto brijača?

Depilacija voskom je bolja jer uklanja dlačicu sa korijenom. Kada brijete, odrežete samo vidljivi dio dlake, pa već nakon nekoliko sati možete vidjeti kako opet počinje rasti.

Nakon depilacije voskom dlačice se prorijede.

Dan prije napravite piling zone koju depilirate. Na dan depilacije dođite bez da ste tijelo namazali kremom ili losionom.

Nakon depilacije narednih 24h ne izlažite depiliranu zonu suncu. Ako vam ta regija bude malo natečena – sredstvo na bazi aloe vere će pomoći.

vašiutisci i iskustva

Prvi utisak nakon ulaska u Vaš salon je čistoća na zavidnom nivou. Veoma profesionalno i ljubazno osoblje. Konkretno,ja sam radila nadogradnju trepavica. U toku rada sam skoro dva puta zaspala,jer devojka koja je radila ima neznu i preciznu ruku da ništa nisam osetila,ambijent opuštajući. A trepavice kao sa reklame. Prezadovoljna sami i svakako imate moju preporuku!
– Ivana –

Kako sam u Banja Luci nova, odlučih da moje poverenje poklonim Vama.. Tako ste prijatni, salon odiše ljubaznošću, a devojka Nejra koja mi je radila tretman je ulila potpuno poverenje.. Radujem se svakom novom tretmanu. HVALA!
– Milica –

Djevojke su veoma ljubazne i drage, salon je veoma moderan, atmosfera je prijatna, higijena je na nivou, sto je uvijek bitno, a posebno sada.
– Milica Ćubrilović –

Salon, usluga i djevojke su predivni! Radila sam par tretmana i izasla sam jako zadovoljna i sretna iz salona, definitvno je mjesto gdje cu se ponovo vratiti. Moja topla preporuka svima koji jos nisu posjetili ovaj divni salon
– Vesna Vidaković –

Rekli ste o nama

Napravi pauzuNe zaboravi da brineš o sebi

o licu, o tijelu, o noktima...

zakaži termin aktivni popusti